ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, уз умјерен развој облачности. Ујутру , на сјеверу, по котлинама магла, која се понегдје може задржати и током пријеподнева. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 21 степен.

ЦЕДИС

Данас и сутра струју неће имати, од 8:00 до 15:00 сати, Брајковина, Трипун брдо, Чиповина и дио Црнице и Пода.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари за дјецу пријеподне: др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић, послијеподне др Маја Поповић.

Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Чепрнић, др Марија Станишић, др Тамара Пиљевић, др Тања Зградић и др Александра Колунџић – медицина рада. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Сања Топић, др Зинаида Миљковић, др Данка Кривокапић и др Ана Поповић.

КОВИД амбуланта ради од 8:00 до 12:00 и од 15:00 до 19:00 сати.

У диспанзеру за жене данас пријеподне ради др Аленка Срдановић.

У амбуланти у Игалу др Росанда Бојичић од 7:00 до 14:00 сати, у амбуланти у Бијелој у исто вријеме др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, као и педијатар др Милена Пророчић.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА КРОЗ ГРАД

Сутра ће, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда „Новљанка“) до улице Саве Kовачевића бити забрањен саобраћај за сва возила од 11:15 до 11:30 часова, ради несметаног и безбједног одржавања дефилеа Градске музике и мажоретки у оквиру програма обиљежавања Дана општине.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ

Нема кашњења у доласцима аутобуса, стигли су путници из Београда и Сарајева, остале очекују по реду вожње. У 7:00 је кренуо Озлем ка Београду, у 8:35 ће аутобус ка Сарајеву, а поласци ка Дубровнику су у 9:30 и 11:10. Мјеста има у свим правцима.

АВИО САОБРАЋАЈ

Само четири лета и данас са тиватског аеродрома – ка Београду у 10:25, 11:45 и 15:20 и један лет ка Тел Авиву у 11:20.

Са подгоричког аеродрома данас летови ка Београду, Истанбулу, Дортмунду, Варшави, Бечу, Валенцији. Нема кашњења у реализацији летова.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз полази из Бара у 19:00 сати, из Београда у 21:10, а мјеста има довољно. Локални возови саобраћају редовно.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦРНЕ ГОРЕ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима и, углавном, уз добру видљивост. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња, јер је измијењен режим вожње.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

1 COMMENT

  1. Jutros ponovo privatni kamioni deponiju otpad na divljoj deponiji u zaleđuju Bakšića
    Komunalna policija to očito tolerise.
    Smije li ko da ovaj dil koji pravi ekološki problem zaustavi!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here