ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

42

У јужним предјелима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а на сјеверу умјерено до претежно облачно и углавном суво. Вјетар појачан и јак, на ударе олујне јачине, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха 20 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а обавјештавају да ће данас без струје, од 8:00 до 15:00 сати, бити потрошачи на Жвињама.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима. Још сутра саобраћа аутобус Руле турс ка Скопљу, а потом ће линија бити укинута.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас два лета ка Београду и по један ка Тел Авиву, Истанбулу и Кијеву. Већи број летова – 14, планирају са подгоричког аеродрома.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз саобраћа једном дневно ка Београду у 19:00 сати, полазак из Београда је у 21:10.

АМСЦГ

Продужена је забрана саобраћања на путу Мељине – Петијевићи, код Kотобиља (од скретања за стари пут, до раскрснице на Kаменом) до 4. новембра 2021. године.

У Црној Гори се саобраћа по претежно сувим коловозима. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

До 14. децембра на маг.путу М-2 Подгорица-Колашин у тунелу 7,8 и 9 због извођења асфалтерских радова промјениће се режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од 07.00 до 17.00 сати.

Дана 15.10.2021 године, због извођења радови на замјени оштећене опреме на маг.путу М-3 дионица Никшић-Подгорица, у тунелу Будош, промјењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни у термину од 09.00 до 10,30 сати.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here