ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАКУП ЛОКАЦИЈА ЗА ПРИВРЕМЕНE ОБЈЕКТE СЕЗОНСКОГ КАРАКТЕРА

Општина Херцег Нови објавила је први Јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремених објеката за сезону 2021. године, за период од 05. jула до 15. септембра. Ријеч је о три локације у Игалу и Херцег Новом.

Заинтересовани могу обавити увид у предметне локације у канцеларији број 88, на трећем спрату – Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака. Право учешћа на јавном надметању имају сва физичка и правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 100,00 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег-Нови, број: 510-208-95, уз напомену да се уплаћује на име „депозита за учешће на јавном надметању“.

Рок за подношење понуда је 05. јул 2021.године. Јавно надметање – аукција биће одржана дан касније у 9:30 сати, у великој сали Општине Херцег-Нови, у присуству пријављених и регистрованих учесника. Ближа обавјештења по основу овог јавног позива се могу добити на телефон: 031-321-052, локал 257 или непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање у згради Општине Херцег-Нови, у вријеме пријема странака.

О условима и начину учешћа, детаљније у примјеру Јавног позива.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here