Јавни позив за активности из области омладинске политике у 2023. години 

Општина Херцег Нови

Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови објавио је Јавни позив за спровођење активности из области омладинске политике у 2023. години.

Субјекти који се у Херцег Новом баве омладинском политиком позвани су да предложе програме и активности из области рада са младима, који ће бити организовани у циљу подстицања и унапријеђења развоја омладинске политике, омладинског рада, праћења и евалуације Локалног акционог плана и Стратегије за младе, јачања сарадње и унапријеђења положаја младих и спровођења омладинских активности, саопштено је из Службе за информисање Општине Херцег Нови.

Позив је отворен 15 дана, а право учешћа имају омладинске организације, неформалне групе младих, удружења грађана, невладине организације, појединци и други субјекти који се баве омладинском политиком, а сједиште им је у Херцег Новом.

Секретаријат за културу и образовање ће анализирати све пристигле пријаве и подржати пројекте у складу са приоритетним областима из стратешких докумената за младе, а цијенећи резулате и препоруке добијене у оквиру истраживања потреба младих које је спровео УНДП у сарадњи са Општином Херцег Нови у оквиру „РеЛОаД2“ програма.

Пријаве на Јавни позив обављају се попуњавањем обрасца и достављањем потребне документације на адресу Секретаријата за културу и образовање Херцег Нови, Трг маршала Тита 2, са назнаком „За Јавни позив за спровођење активности из области омладинске политике“.

https://hercegnovi.me/sr/1234/sekretarijat-za-kulturu-i-obrazovanje/vijesti-kult/795-2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here