Јавна расправа о Одлуци о Буџету и Одлуци о програму уређења простора за 2024. годину

Општина Херцег Нови

Општина Херцег Нови утврдила је програм одржавања Јавне расправе Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину и Одлуке о програму уређења простора Општине Херцег Нови за 2024. годину.

Јавна расправа на предлог наведених Одлука у трајању од 15 дана одржаће се од 05. децембра, закључно са 19. децембром 2023. године. Јавну расправу ће спровести Секретаријат за финансије и Секретаријат за просторно планирање и изградњу.

Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије, за Одлуку о Буџету, односно Секретаријату за просторно планирање и изградњу за Одлуку о уређењу терена, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на маил finansije@hercegnovi.me ili urbanizam@hercegnovi.me.

Централна јавна расправа одржаће се у сали Скупштине општине Херцег Нови 15.12.2023. године. са почетком у 13:30.

Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2024. годину биће доступан јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТ Херцег Нови и интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me.

Након спроведене јавне расправе наведени Секретаријати ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here