Јадран доминирао у Будви

Ватерполисти Јадрана рутински су синоћ на гостовању на базену „Драган Трифуновић“ у Будви у 4 колу Првенства Црне Горе побједили домаћу Будву 10:4 (4:0, 1:1, 2:2, 3:1) и учврстили се на челу табеле са максималних 16 бодова.

Неизвјесности о исходу сусрета није било све је ријешено у првој четвртини. Домаћи састав је био равноправан у другој и трећој дионици да би изабраници Петра Радановића у посљедњих осам минута повећали предност за коначних 6 голова разлике. Стријелци за Јадран су : Иван Нагаев 3, Страхиња Гојковић, Данило Ступар, Урош Вучуровић, Лазар Вукићевић, Данило Радовић, Матија Сладовић и Матеј Чараљ по један погодак.

Стријелци за Будву Радивоје Радановић 2, који је иначе син тренера Јадрана Петра Радановић, Тодор Вукчевић и Стефан Ковачевић по гол.

У другој утакмици овог кола Приморац је као гост у Котору побједио Катаро 19:4 (3:0,5:1, 6:2 5:1).Табела Јадран 16, Приморац 12, Катаро 4, Будва 2 гола.

У 5 колу 19 априла играју Катаро – Јадран, Будва – Приморац. Утакмица у Будви била је генерална проба Јадрана који данас путује за Сплит гдје се игра завршни други турнир Регионалне лиге за пласман од првог до петог мјеста. Јадран сутра игра са Новим Београдом и у суботу са Црвеном Звездом. Табела Регионалне лиге пред завршни турнир: Јадран (Сплит) 14, Нови Београд 12, Југ 11, Црвена Звезда 3 и Јадран Херцег Нови 2 бода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here