Измјењен режим саобраћаја на магистрали – почела санација клизишта

На магистрали на Топлој изнад цркве Вазнесења Господњег постављени су семафори којим ће бити регулисан саобраћај током извођења радова на санацији клизишта. Саобраћај је измјењен са двосмјерног на једносмјерни, тако да се на овој дионици магистрале одвија неизмјеничним пропуштањем возила једном траком.

Данас у послијеподневним часовима када је стизала механизација извођача радова, компаније Брив констракшен (Briv Construction) настао је прави колапс у саобраћају а колона аутомобила се протезала до Мељина.

У циљу растерећења саобраћаја на тој дионици магистрале надлежни апелују на возаче да у правцу Мељине-Игало користе улицу Орјенски батаљон, а у правцу Игало-Мељине Његошеву улицу.

Привремени режим саобраћаја биће на снази до 1. јуна, наведено је у рјешењу које је на захтјев извођача донијела Управа за саобраћај.

Радови ће бити изведени према пројекту који је израдио „ГеоТ“ д.о.о. из Подгорице. Управа за саобраћај је опредијелила за тај посао око 450 хиљада еура.

4 COMMENTS

  1. Razmišljam dal je na ovo klizište uticalo potkopavanje i oni tektonski udari dok se odvaljivalo pola brda da se ukopa ona prikaza na krivini?
    I dal uopšte ova naša magistrala može,jer nije ni projektovana,da podnese ovoliki pritisak,promet i vibracije koje trpi?

  2. Treba raditi i sanirati, ali u našem gradu se može raditi i zimi a ne ovako kad kreću praznici i sezona, kao da neko namjerno hoće da maltretira goste i sigrađane

  3. Apeluje se da se koristi ulica Orjenski bataljon koja je PREKRCANA parkiranim automobilima tako da se moze mimoilaziti samo naizmjenicno po jedan automobil, plus jos jezakcena na ulazu sa dvije prodavnice..?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here