ИЗМЈЕНЕ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ВИШЕ УЛИЦА ТОКОМ ВИКЕНДА

Саобраћај у Његошевој, затим улици Партизански пут и Саве Ковачевића, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до хотела Плажа, биће привремено забрањен у суботу, 5. марта. Забрана се односи на временски период од 11 до 12 сати, саопштено је из локалне управе.

Истог дана биће забрањен саобраћај за сва моторна возила и на локалном приобалном путу кроз насеље Ђеновићи на потезу од кружног тока код туристичког комплекса “Портонови” до ресторана “Папагај“. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 18:30 до 20 сати.

Рјешења о измјени режима саобраћаја донијета су ради несметаног и безбједног одвијања церемонија Спаљивања крневола и затварања 53. Празника мимозе.

Привремене забране саобраћаја и у недељу

Саобраћај за сва моторна возила у Његошевој, улици Партизански пут и улици Саве Ковачевића, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до хотела Плажа, као и у улици у улици Партизански пут, на потезу од пицијерије „Touch“ до кафе бара „Цитадела“ биће провремено забрањен и у недељу, 6. марта од 9:30 до 16 сати. 

Рјешења о измјени режима саобраћаја донијета су ради несметаног и безбједног одвијања трке карића “Каротрц”, у оквиру 53. Празника мимозе, обавјештавају из локалне управе.

У случају лоших временских прилика трка карића „Каротрц“ ће бити одгођена, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here