ИЗБОРИ 2021: СТЕВО ВЛАОВИЋ, КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Још један лош пословни потез бивше Владе и Савјета за приватизацију који коалиција ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ МОРА да ријеши јесте приватизација некадашњег државног предузећа Поморски саобраћај, наводи у саопштењу Стево Влаовић, кандидат за одборника.

Предузеће Поморски саобраћај је као Акционарско друшто у већинском власништву фонда ПИО пословало све до 2004. године, а исте године је приватизовано и купљено од стране браће Бан, кумова озлоглашеног режима, и од тада ово правно лице има монополски положај по питању обављања јавног превоза на јединој трајектној линији у Црној Гори, Каменари-Лепетане.

Коалиција ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ предвођена младим школованим људима који су спремни да заједничким и преданим радом помогну свом граду, у сарадњи са ЈП Морско добро чији је директор Младен Микијељ пружио подршку нашој коалицији, покренут ће низ активности како би се исправила грешка која је нанијела велику штету грађанима Херцег Новог и Тивта, али и држави Црној Гори обзиром да је у питању предузеће које је у поменутом периоду остварило вишемилионски профит, а продато је за свега милион евра.

Обзиром да је уговор о закупу са ЈП Морско добро који је закључен на 15 година истекао 31.12.2018. године, а низом погрешних одлука Владе се до дана данас нису стекли услови за додјелу концесије за обављање јавног превоза МИ МОРАМО ПРЕКИНУТИ монополски положај предузећа Поморски саобраћај са крајњим циљем да се трајектна линија Каменари-Лепетане врати Општинама Херцег Новог и Тивта, како би корист од истог имали грађани Херцег Новог јер НАШ НОВИ ЗАСЛУЖУЈЕ, МОЖЕ И МОРА БОЉЕ, казао је Влаовић.

Он је позвао СВЕ Новљане и Новљанке да пруже подршку њиховом тиму деветог маја и да гласају за БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ и број 4!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here