ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ХЕРЦЕГ НОВОМ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-dps-hn-panika-kod-demokrata-sami-sebi-ostetili-bilbord-pa-optuzuju-druge/ реаговали су из Коалиције Ни лијево, ни десно. Правац Нови.
Колико су Демократе у паници од пропадајуће дружине насилника и криминалаца јасно ће им показати недјељни избори гдје ћемо их, трећи пут заредом, убједљиво политички потући.

Што се тиче беспризорне лажи како сами себи уништавамо билборде, подсјетили бисмо радикалну дружину насилника да је прије само неколико дана активиста ДПС-а закључао волонтере Демократа и психички и физички их малтретирао, о чему се води поступак пред надлежним државним органима.

Током прошле кампање за локалне изборе у Херцег Новом, група за „ДПС специјалне операције“ на челу са тадашњим полицијским службеником Новаком Лековићем била је посебно активна баш у погледу уништавања предизборних материјала Демократа. Још драстичнији примјер је онај када је непосредно уочи избора на Цетињу посланик у Скупштини, Данило Шарановић, како то тумачи радикална банда маскирана у партију „сам себе физички напао, и сам себи уперио пиштољ у главу“. Возило је демолирано, а Шарановић је задобио повреде због којих је завршио у болници. Правда је ипак показала како је нападач на Шарановића лице које је нешто касније ухапшено због планирања више ликвидација током рата нарко кланова!

Како на данашњи дан ДПС не би био сам у бестидности, ту је стари опробани савезник, посланик ДФ-а Небојша Медојевић, па и он оптужује Демократе за, како цинично наводи, „самоповређивање“. Штета је што господин Медојевић нема храбрости да са са својом партијом провјери повјерење грађана, већ се само појављује као портпарол ДФ-а. Претпостављамо да би му за тачно нула освојених мандата криве биле Демократе.

Пошто у нормалном контексту нема шта да тражи, ДПС са помагачима свим силама покушава да у Херцег Нови, иначе мирни медитерански град, унесе црну атмосферу страха и омразе, у којој једино могу да се снађу.

Позивамо грађане Херцег Новог и Црне Горе да осуде сваки вид насиља и не дозволе да им профитери шовинизма са обије стране радикалне медаље управљају животима. Поводом случаја уништавања билборда са ликом градоначелника Стевана Катића, и гнусније, фашистичке пароле “Србе на врбе” предсједник СО Херцег Нови поднио је кривичну пријаву против НН лица, уз инсистирање да се све открије у што краћем року и томе стане на пут. Налогодавац је већ познат полицији.

1 COMMENT

  1. To Srbe na vrbe ko je napisao, treba ga do te mjere ispendrekati da mu nikad vise ne padne na um. U nedjelju svi izađimo i potucimo olovkom one koji huskaju izgubljene duse koje su to spremne da napisu i da vrse nuzdu na vratima nasih hramova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here