ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-hn-aktuelna-lokalna-vlast-najavljivala-centralnu-kancelariju-za-javne-nabavke-obecanje-nije-ispunjeno/ реаговали су из Коалиције „Ни лијево, ни десно. Правац Нови“.

Стара мудрост каже како је „у очима лопова свако други лопов“. Па ипак, да нам је неко причао да ће радикални одлазећи циркус било кога икад оптужити за несавјестан однос према новцу грађана, а камо ли Демократе, признајемо да му не бисмо вјеровали.

Толико непочинстава су приредили овом друштву да им је просто немогуће заузети било какав конструктиван приступ који се темељи на чињеницама, па је покушај да јавност убиједе у неку измаштану верзију стварности у којој су сви као они – корумпирани и непоштени – све што им преостаје. Паралелно с јефтином глумом забринутости за интересе грађана, константно дижу тензије и лажима сукобљава људе. За сопствени интерес и даље би, да им како може бити, да ломе и понижавају човјека, да му дирају у оно најврједније и најсветије, а све у циљу покушаја одбране свог нелегално стеченог капитала. Игра је то коју су грађани прозрели, и која више никада у Црној Гори неће успјети.

Осим што их масовно напуштају дојучерашњи гласачи, ни симболика им не иде у прилог: локални избори у Новом одржаће се 9. маја, на Дан побједе над фашизмом. А тај фашизам данас су они који свађају и дијеле људе на вјере и нације. Знају политички јахачи апокалипсе ко је за њих кобна снага. Зато им је нерјешив проблем што су Демократе основане без једног јединог цента на било који начин компромитованих пара.  Знају да нисмо послушници било којег формалног или неформалног центра моћи, да никад нећемо служити мафији и да с нама око тога нема ни разговора.

А највећи им је проблем што не водимо политику од данас до сјутра, не тргујемо интересима грађана и државе и што, непристајући на јефтини циркус национал-шовинизма, разарамо концепт у којем мафија може од грађана да ради шта жели. и како жели. Вријеме одговорности јесте дошло и то да остане трајно, али ће одговарати они који су приредили небројена вишедеценијска непочинства. Баш како су им грађанке и грађани поручили 30. августа, па их добронамјерно подсјетили у Никшићу, а сада ће им у Херцег Новом то недвосмислено потврдити.Због тога им поручујемо да се опусте и наставе да не брину за грађанке и грађане Херцег Новог. Људи су то слободни, часни, који су се увијек умјели одупријети вашим лажима и преварама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here