ИЗБОРИ 2021: ОО ДПС ХЕРЦЕГ НОВИ – АКТУЕЛНА ВЛАСТ ОБЕЋАВАЛА БРЕНДИРАЊЕ ОПШТИНЕ КАО ЗИМСКОГ ЦЕНТРА ЗА ПРИПРЕМУ СПОРТИСТА – ОБЕЋАЊЕ НИЈЕ ИСПУЊЕНО

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

Актуелна херцегновска власт, свјетски рекордер у неиспуњеним обећањима, није ништа урадила на пољу привлачења туриста и брендирању општине као зимског центра за припрему спортиста, иако је то било једно од њихових водећих обећања 2017. године.

Подсјетимо Демократе су на страни 1 свог изборног програма дефинисали да “Кроз Стратегију развоја туризма, покренућемо низ пројеката, како би иновирали туристичку понуду града и тиме продужили трајање љетње и зимске сезоне. Пројекти који ће привући туристе укључиваће, између осталог, брендирање општине као зимског центра за припрему спортиста и промовисање културно-забавних програма и спортских манифестација. Посебан акценат ставићемо на развој здравственог и конгресног туризма који није сезонског карактера”.

Од свега овог што је написано све је остало мртво слово на папиру. Херцег Нови је и даље на зачељу листе од свих градова на приморју по броју посјетилаца и туриста у односу на потенцијале, а туристичка привреда за четири године власти актуелне већине није направила практично никакав помак.

Све заслуге за унапријеђење туристичког сектора припадају периоду када је ДПС Херцег Нови чинио власт, јер је нашим залагањем кренула реализација пројекта Портонови. Добро се сјећају грађани Новог ко је тада био против тог пројекта и ко је чинио све да се он заустави.

На данашњи дан једино је извјесно да је актуелна власт себе представила као атракцију, јер не постоји ниједан примјер у свијету да је неко толико успио да обмане грађане за четири године владавине. Због тога су потребне промјене!

ДПС Херцег Нови позива бираче да у недјељу 9. маја пошаље у прошлост актуелну власт и изаберу промјене које ће омогућити да одговорни појединци воде град. Избор је једноставан број 2 на гласачком листићу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here