ИЗБОРИ 2021: НОВСКА ЛИСТА – НАШ ГРАД, НАШ БРОД – НИКАД СА ДПС-ом

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

Новска Листа, формирана као одговор на централизацију, јавашлук и недомаћинско вођење државе и града налази се на политичкој сцени преко девет година. Зацртали смо политички и заклели се појединачно да у коалицији никада нећемо бити са Демократском партијом социјалиста. Како тада, тако и данас.

Новску Листу створила је херцегновска омладина жељна прилике да допринесе свом граду и супротстави се вишедеценијској тиранији и криминалној политичкој култури коју је наметнуо управо ДПС. За поборнике такве политике никада не може и неће бити мјеста међу часном херцегновском омладином окупљеном у Новској Листи.

Срамна је прљава политичка кампања која се води неријетко и од наших тренутних коалиционих партнера уплашених снагом Новске Листе. Уплашених потенцијалом херцегновске омладине која је стасала и поред које се не могу тек тако провлачити партијски интереси подгоричких коалиција.

Не можемо никада сарађивати нити у своје редове примити онога ко је дигао руку или подржао срамни закон о крађи наших светиња! Они који су нас до скора пратили у протестним литијама, изгледа да су брзо заборавили изговорене молитве, и саборност коју је народ и показао у том светом ходу. Не прљајте мисли и не прљајте уста, драги коалициони партнери, јер какве су вам мисли, такав вам је живот, наведено је у саопштењу Новске листе – Нша град, наш брод.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here