ИЗБОРИ 2021: МИКИЈЕЉ У ПОСЈЕТИ КОАЛИЦИЈИ ЗА БУДУЋНОСТ ХН И БОКЕ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

Kандидати за одборнике коалиције За будућност Херцег Новог и Боке упознали су  директора ЈП ,,Морско добро’’ Младена Микијеља са ситуацијом у општини у зони морског добра. Саопштени су  предлози како да се, у сарадњи са ,,Морским добром“ превазиђу бројни проблеми који оптерећују Херцег Нови и његове грађане.

,, У претходном периоду нисмо имали најбољу сарадњу са ЈП ,,Морско добро’’, односно то предузеће није имало воље да изађе у сусрет нашим потребама. Постоје бројни проблеми, од шеталишта, јавне расвјете, питања плажа и саме обалне инфраструктуре. Желим да поручим у име коалиције За будућност Херцег Новог и Боке да нам предстоји један бољи период , гдје ћемо заједно са колегама из ,,Морског добра’’ радити за добробит читаве општине и свих наших становника и од чега ћемо сви имати корист“, казао је Иван Отовић, носилац листе коалиције За будућност Херцег Новог и Боке. 

Директор ЈП ,,Морско добро’’ Младен Микијељ је казао да што се тиче плажа постоје велики проблеми са до сада уговореним дугорочним инвестиционим уговорима.  ,,Већина њих су плод неких проблематичних радњи. Ревизија свих дугорочних уговора биће извршена у наредних мјесец и по дана. Све оно што видимо да је проблематично мораће се додатно испитати. Један од главних приоритета   ЈП „Морско добро’’ у наредном периоду биће повећање и побољшање плажних капацитета’’, казао је Микијељ. 

Кандидат за одборника Јован Мићуновић је казао да треба радити и на продужењу шеталишта према Њивицама.  Микијељ је потврдио да постоји пројектна документација и да је седамдесет одсто пројекта завршено, те да ће приоритет бити све што је у интересу грађана Херцег Новог.

Весна Самарџић, кандидаткиња за одборницу коалиције За будућност Херцег Нове и Бокеистакла је проблем јавне расвјете.  ,,На дијелу ривијере стубови су уништени и поломљени, и доста их фали. У дијелу од Мељина до Игала је лоша ситуација. Неопходно је да се уз помоћ Морског добра, у наредне четири године, комплетна расвјета реконструише’’, рекла је Самарџић.

Микијељ је казао да ће Морско добро кроз неких мјесец и по до два имати ставку у буџету предвиђену за реконструкцију јавне расвјете.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here