ИЗБОРИ 2021 – ЕВРОПСКИ ТИМ ЗА ХЕРЦЕГ НОВИ: У НЕДЈЕЉУ СЛАВИМО ДАН ПОБЈЕДЕ И ПРОМЈЕНЕ ЗА БОЉИ НОВИ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

У недјељу 9. маја славићемо Дан побједе, а Новљанке и Новљани ће прославити и промјене које ће омогућити да наш Нови буде бољи, саопштено је вечерас из Европског тима за Херцег Нови.

– Све што град ради за своје грађане мора радити боље и посвећеније. Од паркинг мјеста и могућности запошљавања до стварања града туристичком дестинацијом каква је била прије – Херцег Новом требају коријените промјене – поручили су из Европског тима за Херцег Нови.

Желимо модеран и европски град, како су навели, а глас за Европски тим за Херцег Нови је једини пут напретка.

– Имамо респектабилну листу кандидата која ће омогућити и спровести промјене за бољи Нови – поручују из Европског тима за Херцег Нови!

Они су подсјетили да је програмом Европског тима за Херцег Нови планирано отварање 1.100 нових радних мјеста, подршка предузетништву, боље организован здравствени систем, оживљавање културног живота, као и већа брига о пензионерима и особама са инвалидитетом.

– Фокусираћемо се и на побољшање статуса младих људи, као и спорта јер су наши суграђани надалеко познати по томе. Од града испод просјека, направићемо Новим мјесто у којем се радо долази, а и враћа – наводи се у саопштењу.

У недјељу избор је лак, како су додали, јер само избором Европског тима за Херцег Нови стићи ће суштинске промјене.

– Поштовани бирачи, број 2 на гласачком листићу и тако обезбиједимо европску будућност за НОВИ – закључује се у саопштењу.

ПЛАЋЕНИ ОГЛАС

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here