Invictus Yachts у Портоновом: Погледајте најновије моделе водећих брендова у свијету наутике

Протеклог викенда у Портоновом компанија Saniteko отворила је ексклузивну канцеларију бренда Invictus Yachts.

Saniteko је ексклузивни заступник брендова Invictus Yachts, Mar Co Marine&Costruzioni, Nuova Jolly, Capoforte Marine, а до 6. маја на Марина тргу и у Портонови марини можете видјети неке од најновијих модела водећих брендова у свијету наутике.

Отварање канцеларије у Портоновом означава значајну експанзију бренда у Црној Гори, пружајући локалним љубитељима бродова приступ врхунским производима и услугама које Invictus Yacht и други брендови нуде.

Портонови марина кандидат за престижну награду за марину године

И ове године The Yacht Harbour асоцијација (TYHA) додјељује престижне награде у области јахтинга, а Портонови марина, као носилац „5 Gold Anchor“ акредитације номинована је за најбољу марину.

TYHA је основана како би развила индустрију марина посебно подржавајући чланове британске морнарице али и интернационалне чланове нудећи стручне савјете и помоћ корисницима при проналаску  квалитетне марина, а маринама да побољшају своје услуге и послују према високим, модерним стандардима.

За Портонови марину можете гласати на сајту TYHA до 30. августа.

Портонови марина освојила је прошле године престижну и глобално признату награду TYHA-е, која ју је уврстила међу свјетске марине са „5 Gold Anchor“ акредитацијом. Ово призање додјељује се само најбољим маринама, које испуњавају највише професионалне, оперативне и еколошке стандарде, како у погледу инфраструктуре, тако и у погледу услуга које пружају корисницима.

ПР Текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here