Честитка предсједника Општине одбојкашицама Херцег Новог – шампионкама ЦГ

Предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић честитао је одбојкашицама Херцег Новог на освајању шампионског пехара првенства Црне Горе:

„Поштоване чланице ОК Херцег Нови, уважени чланови стручног штаба и управе клуба, честитам вам освајање шампионског пехара првенства Црне Горе, у своје лично и име Општине Херцег Нови.

За вама је веома напорна и успјешна такмичарска сезона у којој сте показале доминантност, одлучност и истрајност. Таквим залагањем донијеле сте у Херцег Нови дупло признање, прво пехар КУП-а Црне Горе, а од синоћ и државног првака. Свима вама, упућујем искрену захвалност што Европски град спорта за 2024. годину чините и градом одбојке, потврђујући успјех другу годину за редом са државног трона.

Захваљујући вама, Херцег Нови је центар црногорске одбојке, а ваша игра путоказ младим нараштајима код којих сте, без сумње, пробудиле интересовање да се одваже и заиграју.

Спортисти су понос нашег града, наши амбасадори и изнад свега вриједни, племенити представници свог народа, зато је сваки успјех на спортским теренима, успјех којем се сви заједно радујемо, који нас уједињује и чини бољим у сваком погледу.

Желимо вам успјех у даљем раду и вјерујемо да је пред ОК Херцег Нови још доста врхунских утакмица и одличних резултата који ће учинити да град чије име носите, буде још боље позициониран на европској спортској сцени.

Честитамо дуплу круну!“, наводи се у честитки предсједника Општине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here