ИНСТИТУТ ЗАТВАРА ВРАТА – ОПТИМИСТИЧНЕ НАЈАВЕ ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ

Објекат друге фазе Института др Симо Милошевић данас ће бити затворен. Планирано је да ова фаза поново буде отворена 31. јануара, а стара зграда у априлу. У наредну годину улазе са оптимизмом јер очекују повратак иностраних гостију.

Према ријечима директора маркетинга Николе Мрачевића током ове године остварено је око 128.000 ноћења:

-Ове године доминантно су били пацијенти преко Фонда здравства, затим Синдикалних организација и Фонда за пензијско и инвалидско осигурање. Из региона смо имали госте из Србије и Босне и Херцеговине корисници „екс ју понуде“. Сви су били задовољни и имали смо велики број повратника. Очекујемо их и наредне године, уз повратак иностраних гостију, казао је Мрачевић.

Прву групу пацијената из Норвешке очекују 12. априла, најавио је Мрачевић.

-У плану је седам група као и претходних година. Они бораве по 28 дана. Посредством агенције Фонтана долазак гостију из Холандије очекујемо такође у априлу. Пацијенти из Шведске и Данске се очекују на јесен, а током године у мањем броју и пацијенти из Русије и Њемачке.

У преговорима су и са украјинским тржиштем, казао је Мрачевић:

-Реализација овог уговора зависиће од Буџета града Кијева и његове области. Требало би да шаљу дјецу на рехабилитацију у Институт. Нисмо прецизирали мјесец , али очекујемо да буде у прољеће.

Мрачевић је подсјетио да је 2019. година била рекордна када је остварено 236.000 ноћења, а сада су остварили око 50% промета из те године.
-Надали смо се да ће 2020. бити још боља јер смо имали добре најаве али је епидемија промијенила планове. Сада морамо да се вратимо на старо, велики проценат наших пацијената је вакцинисан , прележали су корону и видимо да су спремни да дођу.

Уз пацијeнте који долазе на рехабилитацију током сезоне очекују и хотелске госте, али и семинаре и припреме спортских екипа.

3 COMMENTS

  1. Srećno, Institut svojom ponudom i stručnim kadrom ima budućnost svakako.Nadam se da će država održat obećanje da će pomoć da se prebrode poslijedice pandemije.

  2. Da li znate na sta vam lici Prva faza. Sa malim ulaganjem u materijal, posto majstore vec imate zaposlene,renovirajte godisnje po jedan sprat. Mogli bi raditi svih 365 dana u godini da bude dobro i vama i nama gradjanima.Jer ako ne radi institut cijelo Igalo ne radi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here