ИНСТИТУТ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ 31. ЈАНУАРА, У АПРИЛУ ПРВИ ГОСТИ ИЗ НОРВЕШКЕ

Након зимске паузе, Институт „Др Симо Милошевић“ поново ће отворити врата за госте и пацијенте у понедељак, 31. јануара, након што је затворен 25. децембра. Први инострани гости долазе почетком априла, а у најави је 110 Норвежана.

Према ријечима директора маркетинг службе Николе Мрачевића, пауза је искоришћена за ситне поправке и санације.

– Први пацијенти биће корисници Фонда здравства, који ће са пријемима почети у понедељак, 31. јануара. Мислим да ће динамика пријема бити опрезна, с обзиром на епидемиолошку ситуацију. Поштоваћемо све мјере, па ћемо пацијенте примати у мањем броју из дана у дан, тако да би током прве седмице било око 140 пацијената, према неким плановима – наводи он.

Мали број самоплатежних пацијената, корисника екс Ју понуде и терапијских услуга, резервисао је смјештај током фебруара. У Институт очекују и хотелске госте, а све ће зависити од епидемиолошке ситуације, па и програми Празника мимозе.

– Према најављеној динамици прве иностране госте очекујемо почетком априла, односно Норвежане, Холанђане и остале иностране. То су све најаве које стоје, али понављам, пратићемо епидемиолошку ситуацију и касније ћемо имати неке прецизније информације – казао је Мрачевић.

Први гости из Норвешке стићи ће 12. априла, информише Мрачевић. У том периоду у најави су доласци и Холанђана, мањи број Њемаца, а гости са руског тржишта требало би да почну са доласцима у другој половини априла.

– Када је ријеч о данском и шведском тржишту, те госте очекујемо на јесен. Они неће имати прољећних група, већ у периоду септембар-октобар, с обзиром на епидемиолошку ситуацију и њихове најаве од раније – наводи Мрачевић.

Почетак априла резервисан је и за отварање прве фазе Института, најавио је Мрачевић.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here