Инфлуенсери из Азербејџана одушевљени љепотама Црне Горе

Национална туристичка организација Црне Горе (НТО ЦГ) угостила је инфлуенсере из Азербејџана који су у периоду од 6. до 13. јуна боравили у нашој земљи.

Инфлуенсери су током боравка разгледали Стари град Бар, Улцињ са плажама, уживали у љепотама Скадарског језера уз вожњу чамцем и обишли Будву, Тиват, Котор, Херцег Нови и Пријестоницу Цетиње.

Травел блогер, Елшан Исмаилов (Elshan Ismayilov), који броји преко 47 хиљада пратилаца на Инстаграму поручио је да изузетно повољна клима, море и зелени пејзажи чине Црну Гору савршеном дестинацијом за азербејџанске туристе.

– Када бих бирао најатрактивнији град, Будва би заузела прво мјесто, Котор друго, а треће мјесто Цетиње. Црна Гора привлачи све врсте туриста из Азербејџана – од луксузних путника до авантуриста. Црна Гора заиста нуди понешто за свакога и верујем да ће сви пронаћи нешто што одговара њиховим жељама и потребама –  истакао је он.

Азербејџанске инфлуенсере је посебно одушевила вожња жичаром у Котору, обилазак Цетиња, посјета Светом Стефану и видиковцу Челебрдо. Истичу да ће се кући вратити са много прелијепих успомена.

Према ријечима травел блогера Нигера Газизада (Niger Gazizad), природне љепоте Црне Горе ће га сигурно мотивисати да поново посјети ову земљу.

– Оваква добродошлица уз предивна мјеста за одмор, сигурно ће ме мотивисати да поново посјетим ову земљу. Југ земље је предиван, али сам чуо да Црна Гора нуди још много тога па бих волио да моје следеће путовање посветим истраживању сјевера. Вјерујем да ће ми сјевер земље пружити потпуно другачији, али једнако фасцинантан доживљај Црне Горе –  казао је Газизада који има преко 45 хиљада пратилаца на Инстаграму.

Поред НТО, подршку у организацији ове студијске посјете дале су и локалне туристичке организације Цетиња, Будве, Херцег Новог, Бара, Тивта, Котора и Улциња и бројни спонзори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here