Илић прекинуо серију пораза “Игала”

У 17. колу Друге лиге фудбалери “Игала” су данас у Подгорици играли нерјешено 2:2 са “Ловћеном”, прекинувши серију од пет узастопних пораза.

Домаћи састав са Цетиња имао је више од игре, два пута је водио, али тим Сретена Аврамовића се није предавао и постигао је резултат који ће му омогућити да у преостала два кола покуша да поправити позицију у коју га је довео низ лоших резултата.

Повели су фудбалери “Ловћена” у другом минуту надокнаде у првом полувремену (45+2) а стријелац је био Бојан Копитовић, играч који је у минуле двије сезоне носио дрес „Игала“.

Почетком другог полувремена услиједили су напади фудбалера „Игала“, али им је изједначење у 50. минуту донио аутогол Филипа Вујовића, који је савладао свог голмана Јована Перовића, који је такође прије пар сезона био члан “Игала“.

Од 54. минута „Игало” је имало играча више, јер је Копитовић искључен. Међутим, у 62. минуту „Ловћен“ је поново повео, а стријелац је био Лука Бојић. Два минута касније Милован Илић је еуроголом изједначио резултат, који се није мијењао до краја утакмице.

У наредном колу 26. новембра “Игало” дочекује екипу “Отрант Олимпика”, која је данас у Улцињу побједила „Беране“ 2:0.

„Игало“ сада има 20 бодова што му, у зависности од осталих резултата овог кола, доноси 6. или 7. позицију на табели.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here