Игалу бод у дербију

У дербију 5. кола Друге фудбалске лиге између екипа Игало и Ком (Подгорица) на Солилима није било побједника. Након 90 минута резултат је био 1:1 (0:0).

У првом полувремену ривали нису оправдали висок пласман на табели. У другом дијелу игран је знатно бољи фудбал . Послије добре комбинације Милоша Грбића и Луке Булатовића након корнера у 54. минуту најбоље се пред голом одличног Милисава Вуксановића снашао Балша Радовић и домаћу екипу довео у вођство. Шест минута касније Лука Бојић изједначио је резултат.

До краја сусрета распламсала се борба обје екипе које су тражиле друг гол и побједу. Најближи том циљу био је нападач гостију Бошко Дујовић у 78 минуту, али лопту умјесто у мрежу Бећића посла је преко гола.

Домаћи су до краја преко Бобана Ђорђевића имају полуприлику да преокрену резултат али остало је нерјешено 1:1 што је и најправедни исход дербија овог кола..

Остали резултати 5 кола: Младост ДГ-Бокељ 0:0,Грбаљ –Зета 0:1, Никшић-Подгорица 2:2 и Беране –Отран Олимпик 1:1.

Табела: Младост 11, Зета 10 бодова, Игало 9, Бокељ 8, Беране 6, Грбаљ 5, Подгорица и Никшић по 4, и Отрант Олимпик 3 бода.

У наредном 6 колу 18 септембра: Игало гостује у Улцињу екипи Отрант Олимпика, Бокељ дочекује Зету, Грбаљ гостује Подгорици, Младост ДГ –Беране и Ком-Никшић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here