Игалу бод на Солилима

У бокељском дербију у оквиру 34. кола Друге фудбалске лиге данас послије подне на Солилима Игало 1929 и Грбаљ играли су неријешено 1:1 (1:0). Домаћима је припало прво а гостима друго полувријеме. Игало је преко Перовића у 19. и 30. минуту било у прилици да поведе али голман Елдин Бећић био је спретнији и сачувао је своју мрежу. У финишу првог полувремена Милош Перовић се ослободио својих чувара и одлично шутирао. Лопта се од стативе одбила у мрежу за предност екипе тренера Петра Гушића. У петом минуту наставка Ненад Вујовић је волеј ударцем са неких 20 метара матирао немоћног младог голмана домаћих Александра Кулиновића. У већем дијелу другог полувремена фудбалери Грбља су имали инцијативу али до краја сусрета промјене резултата није било, што је и најправедни исход утакмице.
Остали резултати 34. клола: Бокељ-Јединство 2:0, Арсенал-Беране 5:1, ОФК Титоград-Цетиње 3:1, ФК Младост-Ком 1:2.
Пласман; Јединство 75, Арсенал 67, ОФК Младост 58, Бокељ и Ком 57, Игало 47, Беране 41, Грбаљ 30, Цетиње 21, ОФК Титоград 17 бодова.
У претпоследњем 35. колу 20 маја играју: Јединство-Игало, Бокељ-ОФК Младост, Цетиње-Арсенал, ОФК Грбаљ-ОФК Титоград и Беране-Ком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here