Идентификована лица за која се сумња да су физички напали албанске држављане у Зеленици

Фото: Илустрација

На магистралном путу у  Зеленици, јуче послијеподне дошло је до нарушавања јавног реда и мира од стране више непознатих лица што је пријављено дежурној служби Одјељења безбједности Херцег Нови.

Припадници полиције су упућени на лице мјеста гдје су затекли три лица, албанске држављане, који су имали видне повреде, а који су затим упућени на указивање љекарске помоћи.

-Полицијски службеници су предузели активности из своје надлежности у циљу утврђивања свих околности под којима је дошло до поврјеђивања поменутих лица, те расвјетљавања догађаја. Изузети су видео снимци надзорних камера са објеката у близини догађаја.

Оперативним радом на терену припадници полиције су идентификовали три лица из Херцег Новог, као виновнике физичког напада, а чији је идентитет накнадно утврђен.

Са догађајем је упознат надлежни тужилац који ће се изјаснити о правној квалификацији након предузимања даље наложених мјера и радњи у односу на ова лица, али и на идентификацију евентуалних осталих починилаца, а о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Из Управе полиције наводе да су се нападнута лица у критичном периоду налазила у возилу које није имало регистарске ознаке Републике Албаније и према до сада прикупљеним обавјештењима, односно, према за сада расположивим информацијама, повод инцидента је био ситуациони догађај у саобраћају.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here