И НЕСТРАНАЧКЕ ЛИЧНОСТИ НА ЛИСТИ ЦРНО НА БИЈЕЛО – МОЖЕ БОКЕШКИ, ДР РАШКОВИЋ НОСИЛАЦ ЛИСТЕ

Драго ми је што, на предстојећим локалним изборима у Херцег Новом, грађани могу да се одлуче за истински грађанску опцију – грађанску платформу Црно на бијело – Може Бокешки. То је опција која се залаже за европски развој и будућност како Херцег Новог, тако и Црне Горе. То је опција која не гледа које је неко вјере или нације и која је окренута јекономском развоју, не занемарујући притом еколошке принципе”, саопштио је др Драшко Рашковић приликом данашњег потписивања Меморандума о сарадњи са Грађанским покретом УРА и платформом Црно на бијело – Може Бокешки.

Др Рашковић је носилац листе платформе Црно на бијело – Може Бокешки и један од представника нестраначких личности те платформе у Херцег Новом.

Како је истакао, Црна Гора је 30. августа направила значајан искорак, који може бити историјски ако као друштво наставимо да се крећемо у правом смјеру. ,,Једино платформа Црно на бијело – Може Бокешки и Грађански покрет УРА имају јасне принципе и ставове и не либе се да их искажу, без калкулација и без обзира на то да ли ће их то, у неком моменту, политички коштати. Управо то је оно што ме опредијелило да се прикључим тој платформи и допринесем развоју града”.

Др Рашковић је напоменуо да на предстојећим изборима у Херцег Новом и они који се до сада нису активно укључивали у политику, а који дијеле сличне, или истовјетне вриједности са платформом Црно на бијело – Може Бокешки и њеним придруженим члановима, имају могућност да сада дају свој допринос.

Предсједник херцегновског одбора УРЕ Никола Радман је том приликом казао да је потписивање Меморандума о друштвено-политичкој сарадњи Грађанског покрета УРА Херцег Нови и независних интелектуалца још један велики искорак платформе Црно на бијело – Може Бокешки. ,,Именовањем независне личности на челу листе, Црно на бијело – Може Бокешки се поново уздиже изнад својих политичких конкурената, и изнад партијских интереса ставља добробит града и грађана. Честит однос према јавном добру може да изнесе само јака, професионална и одлучна личност, грађанске профилације, која има истанчан осјећај за потребе суграђана. Као врстан интерниста и кардиолог, др Рашковић је свакодневно доприносио нашој заједници, а одлуком да стане на чело листе наше коалиције учинио нам је велику част и задовољство”, навео је Радман.

Др Рашковић је тиме, како сматра Радман, учинио услугу свима, јер није оставио простора грађанима Херцег Новог да кажу да немају коме да повјере свој глас. ,,Знамо да ДПС форсира причу да су они једина и истинска грађанска странка. То није тачно. Сваки глас за ДПС је бачен глас, и то Новљани морају да знају”, закључио је Радман.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here