Хуманитарни концерт за Косово и Метохију вечерас на Канли кули

Традиционални хуманитарни концерт за Косово и Метохију, у организацији Фондације Делије и Митрополије Црногорско-приморске, биће одржан вечерас (12. Август), на Канли кули.

На концерту ће наступити Косовски Божури, са Павлином Радовановић, Браћом Стојковић и осталима. Ово ће бити шести хуманитарни концерт за Косово и Метохију, саопштавају организатори.

-Надамо се да ће сваки човјек који истински осјећа Косово и Метохију као наше извориште, мјесто које је срце и душа нашег народа, ма гдје год он живио, да се одазове и присуством овој дивној културној вечери и својим прилогом угради себе у дјелић борбе за наше Косово и Метохију. За оне који неће бити у прилици да тога дана буду присутни, припремили смо и донаторске карте, како би се што више нас укључило у ову борбу и на тај начин сви заједно из Херцег Новог и Боке Которске пошаљемо подршку нашој браћи и сестрама широм Косова и Метохије. Изгубљено је оно само чега се одрекнемо, а ми се Космета никада одрећи нећемо!, поручују организатори хуманитарног концерта за Косово и Метохију.

Почетак концерта је у 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here