ХЕРЦЕГНОВСКА МУЗИЧКА ШКОЛА УЧЕСНИК У ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ПРОЈЕКТУ

Професори и ученици Херцегновске музичке школе изабрани су за представнике Црне Горе у интернационалном пројекту, који има за циљ да заједничким учешћем и организацијом концерата музичких школа из окружења, мотивише ученике и њихове наставнике на концертна извођења дјела њемачких композитора.

Ученици и професори одсјека за гудаче, дуваче, гитару и клавир херцегновске музичке школе представили су се са композицијом „Cannon in D“.

Виолине су свирале професорице Анита и Јелена Поповић, у пратњи ученица Ване Делишимуновић, Хане Ковачевић, Уне Дивјак, Анђеле Кокот, Барбаре и Софије Касум. Са виолончелима су се представиле Анђела Влаовић, Ана Балтић и Миа Ђедовић. Флауте су свирале проф. Ивана Петковић и ученице Милана Зејак, Арсениа Бојкова и Ања Сладовић. Лана Хутер и Андреј Перовић свирали су гитаре, а за клавирску пратњу задужен је био Марк Иванов.

Пројекат је организовао предсједник Фондације де Део, Миодраг Михаиловић, у сарадњи са Националним савјетом Њемачке и Институтом Гете из Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here