Футсал: Французи бољи за два гола

У сусрету футсал репрезентација Црне Горе и Француске у Спортском центру Игало виђен је добар дворански фудбал и побједа Француза 5:3 (2:2).

Двије за игру расположене селекције, поред голова, створили су велики број шанси и малобројна публика могла је да ужива у игри мајстора малог фудбала. Французи су повели у 3. минуту голом Мохамеда да би у 7. минуту гости дуплирали предност. Стријелац је био Гуирио. Домаћи играчи врло брзо су узвратили, Марко Спасојевић је постигао лијеп гол. У финишу полувремена, у 18. минуту, стигло је изједначење. Мајсторским лобом стријелац је био Никола Видаковић.

Тек што је почело друго полувријеме момци селектора Света Љесара су повели у 21. минуту стријелац је био капитен Илија Мугоша. У наставку, у пар наврата, налете Француза да изједначе у том дијелу утакмице одличним интервенцијама спријечавао је голман Милун Секулић. У 23. минуту Дејан Миличић је био у идеалној шанси да своју селекцију доведе у преднос +2, али закаснио је и голман Гарос је отклонио опасност, а у 28. минуту капитен је имао зицер. Најбољи гостујући играч Оуасини Гуирио својим другим голом је изједначио резултат у 30. минуту а минут касније Сид Белхај је наговјестио побједу. Стиче се утисак да је то био гол из фаула на што је приговорио и селектор Свето Љесар због чега га је искључио француски судија Цедрица. До краја сусрета Рони Закехи поставио је коначни резхултат 5:3.

Црна Гора је вечерас играла у саставу: Милун Секулић,  Балша Ђурковић, Илија Мугоша, Никола Цимбаљевић, Лука Марковић,  Елдин Ћоровић, Лазар Вулановић,  Александар Обрадовић, Павле Вукчевић, Горан Делић, Никола Видаковић,  Дејан Миличић  и Марко Спасојевић.

Други сусрет Црне Горе и Француске на програм је сутра (17. 12.) такође у Спортском центру Игало од 18 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here