Фудбал: Игало све брзо ријешило

У најбољој игри овог прољећа фудбалери Игала данас су на свом терену на Солилима побједили екипу Ловћена са Цетиња 4:1 (3:1). Врло важан сусрет за екипу Марка Шћепановића ријешен је у првe 23 минуте игре што се у овој сезони није дешавало новском друголигашу. Гледаоци се нису практично ни смјестили на трибинама, а Иван Мићуновић погодио је мрежу гостију у 4 минуту утакмице. У седмом минуту сусрета Бошко Дујовић је дуплирао предност своје екипе.

У наставку један и други тим наставили су са офанзивном игром. У 16. минути послије једне акције Цетињана капитен Игала Марко Ивановић савладао је свог голмана Шабана Kолића. Осам минута касније Игало је голом Синише Станисавића у 23. минуту повело са 3:1 и то је био наговјештај убједљивог тријумфа. Kоначни резултат у другом полувремену постигао је у 62. минуту најбољи појединац утакмице aргентински интернационалац Иван Море.

Остали резултати 26 кола: Бокељ-Подгорица 2:0, Искра-Грбаљ 1:0, Kом – Интернационал 2:1, Утакмица Беране – Отрант Олимпик (Улцин) игра се сутра. Табела: Бокељ 56, Отрант Олимпик 51 (-1), Подгорица 40 (-2),Грбаљ 36, Игало 30, Ловћен 29, Искра 28 (-1), Интернационал 27, Kом 26 (-1), Беране 20 (-1) бодова.

У 27. колу 3. априла играју Отрант Олимпик – Игало, Грбаљ –Kом, Интернационал – Бокељ, Подгорица – Беране и Ловћен – Искра.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here