Филм “Чекај ме и вратићу се” вечерас на РТХН

Телевизија Херцег Нови емитоваће вечерас (петак, 19. јануар) у 20.30 домаћи филм “Чекај ме и вратићу се” по сценарију и у режији Борка Брајовића. 

У продукцији кућа “Феникс Филм” и “Nemesis production” филм је снимљен у Србији и Црној Гори, укључујући и Херцег Нови, гдје је премијерно приказан у априлу прошле године. Главне улоге у овој драми тумаче: Предраг Васић, Наталија Жугић, Предраг Васовић и Оливера Викторовић.

Радња се састоји се из неколико прича које су међусобно испреплетане кроз временску линију, а први дио одвија се у Херцег Новом, гдје пратимо причу два друга, Матеја и Милуна.

Наиме, њихова прича почиње опкладом да онај ко изгуби у партији тениса, плаћа ручак у ресторану. Након што је Матеј изгубио од Милуна, када су се нашли у ресторану, искрено се жали свом пријатељу о томе како проживљава ноћне море које га дуже вријеме прогањају. Милун долази на идеју да Матеју предложи одлазак у манастир Савина како би потражио савјет од свештеника као и да посети нану Шефику, локалну врачару која познаје вјештину отклањања страхова. Права мистерија настаје када два пријатеља крену путем Жабљака кроз кањон Мораче. Наиме, у једном тренутку Матеј почиње да осјећа необјашњив унутрашњи немир, због којег нагло зауставља ауто на проширењу пута. Овај осјећај га баца на колјена, а у глави му се дешавају чудне ствари. Након што се мало повратио , он испред себе угледа споменик крајпуташ на коме се може видјети слика настрадале породице управо на том мјесту. Највећа мистерија настаје када Матеј схвати да заправо препознаје једно лице са слике. У питању је иста дјевојчица која се појављује у његовим кошмарима.

Продуценти су Борко Брајовић и Мирослав Хуђец, асистент режије је Предраг Васовић, директор фотографије  Душко Вучетић, а за звук су били задужени Давид Рончевић и Стефан Петровић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here