Фестивал пива на Цетињу

Највећи музичко-пивски фестивал у нашој земљи, Montenegro beer fest биће одржан од 29. до 31.јула. Фестивал све три вечери почиње од 20:00 сати и одржаће се на Туристичком паркингу на Цетињу.

Фестивал ће отворити дјеца са Цетиња која су учествовала и побиједила на такмичењу „Црна Гора у ритму Европе“, пјесмом „Only teardops“ која је, између осталог, била и побједничка пјесма на пјесми за Евровизију 2013. године.
Овогодишњи музички програм фестивала је креиран тако да буде разноврстан и примамљив за публику која има различит музички укус.
Прво вече фестивала је резервисано за Нитро банд, групу Тап 011, Сенида и клапa Who See. Новина је да ће музичка група Тап 011 ове године наступити на фестивалу у пуном саставу.

Друго вече, најпосјећенији фестивал квалитетног пива и музике, ће угостити Ансамбл Тоћ, Ван Гог, банд Sunсhine, као и групу Валентино.

Треће вече, на бини јединог фестивала овог типа на којем је улаз бесплатан, ће наступити Призма банд, Тони Цетински и Хладно пиво, који ће, уједно, и затворити фестивал препознатљивим хитовима.

Медијски спонзор фестивала је РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here