Фестивал Хајп наредна три дана у Новом

Нови фестивал Хајп, који ће трајати од 19. до 21. августа, биће одржан у парку испод Титове виле. Прве вечери биће одржани концерти бендова Бркови и Хладно Пиво и Др Неле Карајлића. У суботу 20. августа наступају Who See , TBF и Бајага и инструктори, а последње вечери Silente, Urban & 4 и Гибони.

Директор фестивала Дамир Кокеза истиче да су фестивал припремали двије и по године, да их је корона омела али и дала довољно простора да неке ствари још боље припреме

– Нама је циљ да не задовољимо само туристе који већ долазе у Херцег Нови, већ смо са овим јаким именима који ће наступити на фестивалу жељели да привучемо и друге, који или никада нису били у Херцег Новом или нису дуго били у граду. Мишљења смо да овај град није исти данас као прије 20 година. Сада имамо много више ствари са којима можемо да се похвалимо тако да је ово добар начин за додатну презентацију града да људи дођу та три четири дана, виде град и да их можда довољно задовољимо да кажу доћи ћемо у Херцег Нови на љетовање, а не само на фестивал, казао је Кокеза.

Да своју жељу полако испуњавају потврђује податак да имају све више интересовања за програме фестивала.

– Имам баш велики број који долазе из Бања Луке, Требиња, али и Никшића и Бара који имају неку своју базу обожавалаца те музике. Посебно интересантни су Бркови као један специфичан бенд, гдје нас велики број контактира и пита када почиње њихов концерт. Свјесни тога ми смо их ставили на почетак да „запале“ атмосферу, па да и другу и трећу ноћ имамо висок ниво атмосфере и добре забаве. Велика су интересовања и за другу и трећу ноћ, а посебно за концерт Џибонија који ће сигурно бити најпосјећенији догађај и прави начин да заокружимо фестивал, казао је Кокеза.

Улазнице по промотивној цијени од 15 еура можете купити до сутра у 12 часова. Почетак концерата је у 20:30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here