Европски тим за Херцег Нови: Неодговоран однос локалне власти према граду и нашим суграђанима

Клуб одборника Европски тим за Херцег Нови у саопштењу за јавност подсјећа да је сједница СО Херцег Нови након више од три мјесеца неодржавања била заказана за 25. јул, па одложена за 08. август 2022. године.

-Због неслагања у коалицији на власти, политичких рачуница и комбинаторика, одборници у Скупштини општине Херцег Нови ни на одложеној сједници нијесу успјели да усвоје Дневни ред па тако ни ова девета редовна сједница Скупштине општине Херцег Нови није одржана. Неопходне одлуке, закључци, рјешења која су у надлежности Скупштине општине апсолутно не интересују коалицију на власти и одговорне руководиоце у локалној самоуправи Херцег Новог, наведено је у саопштењу.

Истичу да је програм рада Скупштине општине за 2022. годину мртво слово на папиру којег се нико не придржава нити га сматра озбиљним документом.

-Улазимо и у шести мјесец неодржавања сједница Скупштине општине Херцег Нови. Шта ради предсједник Скупштине општине Херцег Нови? Шта ради предсједник Општине Херцег Нови? Осјећају ли имало одговорности према, не само одборницима, већ грађанима Херцег Новог који су им указали повјерење и препустили вођење Општине? Да ли ће смислити форму којом ће прекинути законске рокове који представљају сигнал за предузимање мјера од стране Владе? Све и да ураде тако нешто неће сакрити расуло у којем се налазе, наведено је у саопштењу клуба одборника Европски тим за Црну Гору.

Само могу, како поручују, пролонгирати агонију Херцег Новог, искористити вријеме за наставак запошљавања политичких истомишљеника, мијењати в.д. директоре и постављати нове в.д. и заваравати себе да је све идеално и користећи своје медије пласирати такве обмане грађанима.

-Колико је такав приступ поштен и коректан просудиће сами грађани Херцег Новог. Одборници ДПС-а упозоравају на неодрживост оваквог стања и траже да се озбиљно и одговорно обавља посао у локалној управи. То је минимум који се очекује од коалиционе власти у Херцег Новом, ма ко је сачињавао, наведено је у саопштењу Клуба одборника Европски тим за Херцег Нови -ДПС, СД.

1 COMMENT

  1. Tablice za auto cekam mjesec dana jer se vi igrate trule kobile, ko ce na koju stolicu uskocit, da bih izasao iz zemlje moram kupit drugo registrovano jer ovaj vas papir vazi samo za p…o obrisat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here