Ефикасни пјетлићи „Орјена“  

У дуплом програму поред Опачице, гдје се фудбал игра цијели вијек, малобројни навијачи „Орјена“, који ове године обиљежава 100 година постојања клуба, уживали су јуче у лијепом и ефикасном фудбалском издању четири фудбалске селекције.

Прво су у 14. колу Удружења ФСЦГ „Југ“ у градском  дербију пионири  „Орјена“ поражени од „Игала“ 4:0.  Бољи је био лидер са Солила, који је први са 28 бодова, али и дјечаци Јована Јола Лепетића, који су четврти на табели са 17 бодова, потврђују да  стасава нова талентована генерација клуба из Зеленике.

Пола сата касније играли су пјетлићи „Орјена“ и  „Петровца“. Доминирали су пулени Николе Мрдовића који су побиједом високим резултатом 7:0 потврдили  да фудбал  на „Обилића пољани“ у Зеленици има будућност. У дуелу пјетлића стријелци за „Орјен“ су били: Никола Огурлић у 8, 22. и 28. минуту, Данило Трипковић у 18, Милош Пребирачевић у 23, Михаило Васиљевић у 42. и Војин Јекнић у 51 минуту.

Сутра у 15. колу пјетлићи „Орјена“ у градском дербију играју на Солилима са „Игалом“, „Обилић“ гостује  „Петровцу“, а „Поморац“ из Бијеле игра у Улцињу са  „Академијом“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here