Џибони, Урбан и Силенте одличном свирком заокружили први Хајп фестивал

Завршницу првог Хајп фестивала у Херцег Новом обиљежио је наступ регионалне звијезде Џибонија уз чије хитове је публика одушевљено пјевала, од првог до последњег такта. Атмосферу пред Титовом вилом, а чини се да је простор био узак да синоћ прими све који су хтјели слушати концерте, одлично је загријао састав Силенте, а потом у потпуности енергијом и звуцима на ноге дигао хрватски рок музичар Дамир Урбан.

Херцег Нови ни по чему није различит од Париза или Њујорка, Амстердама, Београда, Загреба јер су они који долазе на овакве концерте дивни и млади духом, казао је Дамир Урбан за РТХН.

– Када кажем млади, мислим на њихово расположење и духовно стање, не на године јер оне су смјешна ствар. Неко може бити млад са 70, неко стар са 20. Мислим на све оне који су походили концерте и претходних дана, а то су они који музику одржавају у животу и нас заједно са музиком. Они су ти због којих смо и уз чију помоћ смо овдје. Ти људи су предивни, отворени, по мом мишљењу неспособни за било какав лош чин, неспособни за агресију, имуни на мржњу и ја сам се осјећао предивно, казао је Урбан и открио да је ово први концерт који је успио одстајати а то сигурно не би било тако да публика није била одлична.

Открива и како је због проблема са леђима од пријатеља у Опатији добио савјет да мора доћи у Институт у Игалу на рехабилитацију, као најбољем мјесту те врсте у Европи, а потом се задеси да дође у Игало на концерт и буде смјештен управо у Институту.

Комшије из Дубровника окупљене у поп рок групи Силенте, одушевљени су како је публика „пулсирала“ уз њихове хитове, каже чланица бенда Дорис Косовић.

– Била је уживанција доћи и наступити на Хајп фестивалу и то у оквиру његове прве године постојања. И понијећу дома, у сјећању, јако добру енергију, добре домаћине, супер публику и морам похвалити ваше грожђе. Иначе, Силенте и овог љета пуно путује, свира, дружи се, казала је Дорис и истакла да ће опет радо доћи у Херцег Нови.

Три вечери изузетно добре музике, енергије, дружења сигурно отвара врата за још боље и сјајније издање наредне године.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here