Двије прекршајне и једна кривична пријава због злоупотребе наркотика

Службеници Регионалног центра безбједности „Југ“ – Одјељења безбједности Херцег Нови су, предузимајући мјере и радње на откривању и сузбијању злоупотребе нароктика, против два лица поднијели прекршајне пријаве, а против једног кривичну пријаву.

Полиција је против А.М. (20) из Херцег Новог поднијела кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога. Код њега је контролом пронађена мања количина биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

У Игалу је извршена контрола возила у којем је код сувозача М.В. (26) из Херцег Новог пронађена мања количина опојне дроге спид. Против њега је поднијета прекршајна пријава због почињеног прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба дрога.

Херцегновска полиција је у Зеленици контролисала возило којим је управљао В.К. (21) из Херцег Новог, а код  њега је пронађена мања количина биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана. Против њега је поднијете прекршајна пријава због прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба дрога.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here