Други јавни позив „Водовода“ за продају половних возила путем лицитације

зграда Водовода

Предузеће „Водовод и канализација“ ДОО огласило је други јавни позив за прикупљање понуда за продају возила путем писане лицитације – системом затворених коверти.

Ријеч је о продаји путничких аутомобила VOLKSWAGEN GOLF III 1,9 D i VOLKSWAGEN GOLF IV 1,9 TDI, као и теретних VOLKSWAGEN TRANSPORTER 1,9 TD i MERCEDES BENZ 601 D.

Возила су паркирана на паркингу у Радионици „Водовод и канализација“ ДОО, ул. Велика вода бр 3, Зеленика. Заинтересовани купци возило могу погледати сваког радног дана од 09 до 12 часова, почев од данас (14. август), а закључно са  23. августом.

Рок за подношење понуда је 8 (осам) дана од дана објављивања јавног позива.

Јавни позив и детаље о возилима можете погледати у документу на линку.

Из „Водовода“” напомињу да се предметна возила продају у виђеном стању и без права на накнадну рекламацију.

Право учешћа на јавном позиву за прикупљање понуда имају сва правна и физичка лица која  положе депозит у износу од 10% почетне цијене, уплатом на жиро рачун ДОО “Водовод и канализација” Херцег Нови број 510-169-18 код Црногорске комерцијалне банке и предају понуде у затвореним ковертама.

Потребно је уплаћене депозите вратити учесницима који нијесу понудили највишу  цијену у року од 8 дана за свако возило појединачно тј на начин на који су и достављене уплате.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here