Драган Прга: Велике амбиције  ЖКК ”Приморје” у новој сезони

Кошаркашице “Приморја” које су прије пар дана обавиле базичне припреме на Жабљаку, од данас раде у Спортском центру Игало. Ово је вјероватно једини кошаркашки клуб у Црној Гори који ради са свим селекцијама од најмлађих до сениорки.

Тренер Драган Прга за РТХН истиче да у нову сезону, која ће бити веома захтјевна, улазе са великим амбицијама.

Припреме смо почели у нашој традиционалној бази на Жабљаку, а наставили у  Игалу. Наша очекивања и у новој сезони су  слична досадашњем раду – то је афимација младих играчица, наравно  не занемарујући резултате. Поред младих играчица из претходне сезоне, стижу нам појачања – неколико искусних имена  о чему ћемо јавност обавјести  ускоро, послије потписа уговора. Сезона пред нама ће бити веома захтјевна и напорна. Очекује нас огроман број утакмица  у свим категоријама. Послије љетног одмора  на Жабљаку  смо “напунили батерије” у сваком смислу за период који је испред нас.

Прга истиче да ће се фокусирати на квалитетан рад, поготово када комплетирају екипу.

-У овом тренутку нисмо комплетни, фале нам играчице са којима смо направили договор, али оно на чему мора да буде фокус јесте добар рад. Новим играчима ће прије свега требати времена да се упознају са нама, као и са начином на који желимо да играмио, рекао је Прга за РТХН.

У првој половини септембра кошаркашице “Приморја” ће одиграти више контролних утакмица са клубовима из региона.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here