ДПС Херцег Нови: Посљедње три године, од када је „освјежило“ Институту је смркнуло

ОО ДПС-а Херцег Нови огласио се саопштењем за јавност, које упреносимо интегрално.

Како предсједник Општине Херцег Нови рече функционисање Института „Др Симо Милошевић“ је проблем Херцег Новог са којим се носимо годинама, око тога се можемо сложити, посљедње три године, од када је „освјежило“ Институту је смркнуло.

Институт је увијек имао своје проблеме, али се грађани и Општина нијесу носили са њима, то је радио менаџмент, са свим својим манама и врлинама. Да ли је увијек било сјајно и свака одлука савршена, наравно да није, али ипак Институт је живио, радио и приврјеђивао. Данас то није случај. Институт је препуштен стихијском управљању, незаинтересованошћу, „пресипању из шупљег у празно“ како рече министар, одлазећој Влади и премијеру да га докусуре и раскрчме.

Институт као бренд је живио и уживао углед, представљао Црну Гору као пожељну дестинацију, како за здравствени туризам тако и као инвестициони потенцијал. Политика кукања над судбином и прошлошћу, нерад и незнање довели су до данашње ситуације, отјерали су стратешке партнере и све оне инвеститоре које су грађани прижељкивали.

Господо, ако сте мислили да се претходна власт и менаџмент могу заувијек користити као изговор, варате се, грађанима је већ постало јасно да ви баш ништа не знате и да сте за овакво стање у Институту искључиви кривци управо ви! Требало је само три године да срозате углед државе и њених предузећа, да упропастите институције, да нас обрукате на свакој могућој међународној адреси.

Како већ рекосмо у некон од претходних саопштења, „ничија није до зоре горела“ па неће ни ваша!, саопштено из Општинског одбора ДПС-а Херцег Нови.

1 COMMENT

  1. Smrklo je sa DPS-om odavno koji još uvjek ima 150 svojih pokancelarijama u institutu koji mozga nemaju a poslusno unistavaju sto stignu .Da se nažalost zadnje tri godine nije razdanilo istina je i to treba zahvaliti onima koji DrPS-ov menanđmen i dalje drže u Institutu na pravdi Boga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here