Донаторско вече за једриличарску репрезентацију у Тивту

Добротоврна манифестација за прикупљање средстава за набавку комбија једриличарској репрезентацији Црне Горе, како би се осигурао транспорт једриличара и опреме широм Европе, биће одржана у ресторану „One” у Порто Монтенегру у усботу, 30. септембра.

Како саопштавају из ЈК Делфин, иницијатор ове донаторске акције је Ричард Гадбоис (Richard Gadbois), филантроп који препознаје потребе заједнице и активно улаже у њен раст. Оснивач је програма „The Montenegro Olympic Sailing Development”, који подржава развој једрења у Црној Гори под окриљем Црногорског једриличарског савеза.

Главни гости вечери су прослављени кошаркаш Владе Дивац, који ће говорити о утицају спорта на младе, и једриличар и троструки учесник Олимпијских игара Миливој Дукић.

Цијењени сугарђанин Тивта Ричард Гадбоис неколико година је кроз своју Гилеспи Фондацију (Gillespie Foundation) већ великодушно донирао 300.000 долара за развој различитих виталних аспеката заједнице, укључујући подршку младима, развој умјетности, културе и једрења у Боки. Ове донације представљају изузетан допринос заједници и служе као свијетли примјер друштвене одговорности појединца.

Његова филантропска иницијатива кроз ову фондацију има за циљ унапређење квалитета живота и подршку различитим секторима друштва. Донације попут ових играју кључну улогу у подршци и развоју различитих заједница и иницијатива које доприносе бољем животу људи.

Сви заинтересовани грађани и компаније информације о могућности да подрже ову акцију могу добити путем мејл адресе cgjs@t-com.me

Подршка овом догађају значи много, јер ће допринијети унапређењу услова за младе који се баве спортским, олимпијским једрењем у Црној Гори.

Почетак програма заказан ја за 21 сат, а организатори и ди џеј Лука Тарле побринуће се за добру атмосферу током вечери.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here