ДПС Херцег Нови: Политичка визија или адреналин?

Саопштење за јавност упутили су из ОО ДПС Херцег Нови.

-Вјероватно острашћен присуством великог броја људи на протестном скупу за очување болнице Мељине, господин Катић рекао је сљедеће: „Ово је најстарија болница ове државе, прошла је Млетачку Републику, Аустроугарску, прошла је Краљевину Југославију, СФР Југославију и многе друге државе а проћи ће и ову државу“.

Искрено не желећи да политизујемо протест, што смо и договорили на колегијуму предсједника Скупштине општине, нијесмо жељели реаговати раније, очекујући јавно извињење предсједника Општине грађанима Херцег Новога и Црне Горе.

Господину Катићу желимо да на скуповима своје партије окупи оволики број људи, у што искрено сумњамо, па слободно нека својим пратиоцима пласира личне политичке визије.

На крају, и даље желимо вјеровати да је оваква изјава производ адреналина па позивамо предсједника Општине да се извини грађанима Херцег Новога и Црне Горе што уосталом очекујемо и од партије коју Катић представља. Такође овим путем господину Катићу и његовој партији поручујемо да је вјечна Црна Гора и Херцег Нови у њој, саопштили су из ОО ДПС Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here