ДПС Херцег Нови: Најскупљи или највећи?

ОО ДПС-а Херцег Нови огласио се саопштењем за јавност, које преносимо у цјелости.

-Како смо и на скупштинским засиједањима више пута најављивали, невјероватни, супериорни и највећи ледени тобоган није оправдао очекивања грађана Херцег Новог. О цијенама услуга да не причамо. Чак ни са овим цијенама екстравагантни тобоган није исплатив.

На страну све неистине које је госпођа Виторовић износила на скупштинским засједањима и даље је нејасно зашто су све ово одобрили представници дијела локалне власти.

Док Специјално државно тужилаштво утврди кривицу нама остаје да се питамо колико је и ко “узео”.

Драги грађани 98.000,00 еура је скоро пола новца за куповину специјалног скенера за потребе болнице Мељине, а који смо амандмански тражили и исти је одбијен од већег дијела локалне власти.

Осим проневјере новца грађана Херцег Новог кроз Туристичку организацију Херцег Нови ради се и на понижавању нашег града. Наиме, како јавља РТХН, за Туристичку организацију Београда Градска кафана је “институција културе”. Градска кафана јесте један од симбола Херцег Новог и неспорно има културолошку вриједност.

Међутим, не наводе да је Градска кафана институција културе Херцег Фест и локална власт неће реаговати, јер се не желе замјерити Београду у овим “тешким временима”. Они нам се увијек нађу када имамо “вишак” средстава. Било да је то Егзит од 130.000,00 еура, Бреговић од 100.000,00 еура или тобоган од 98.000,00 еура.

Уважени грађани Херцег Новог, кроз низ проневјера вашег новца а преко Туристичке организације Херцег Нови ваш скенер је отишао за Београд док сте за ту услугу добили понижење!, саопштили су из ОО ДПС-а Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here