ДПС Херцег Нови: Локална власт са раскопаним улицама дочекује туристе у Херцег Новом

Све више грађана Херцег Новог обраћа се канцеларији Општинског одбора ДПС Херцег Нови са изразима незадовољства због саобраћајног колапса на магистралном путу, наводе у саопштењу из овог одбора.

-Локална власт у Херцег Новом, коју чини коалиција партија и странака које више не можемо да наведемо јер ни сами не знају ко коме припада, дозвољава да се у јуну мјесецу, пред сам почетак туристичке сезоне, изводе значајни радови на главној саобраћајници у Херцег Новом. Рокови за завршетак радова су очигледно флексибилно утврђени и неизвјесно је када ће се заиста завршити. Не споримо важност и потребу радова који се изводе, али је просто невјероватно да се за те послове изабере баш овај период, предсезона, наведено је у саопштењу.

Износе се подаци о скоро осам хиљада гостију, транзит туристичких аутобуса је појачан, а грађани имају свакодневну потребу коришћења ове саобраћајнице.

-Надамо се да ће локална власт током силних службених путовања и посјета побратимским општинама понешто и научити, на примјер, да када жели неког дочекати, то нећете урадити багером већ на много љепши начин. Једно је сигурно, сви који транзитирају кроз Херцег Нови или су гости нашег града, понијеће утисак из Херцег Новог са раскопаном магистралом, чекањем, прашином и блатом. Сјајна реклама нема шта. Одговорних за овакво стање нема. Нико неће сносити посљедице а у коначном грађани ће платити цех. На крају остаје нам да се питамо да ли су и ови послови предвиђени програмом припреме туристичке сезоне, закључује се у саопштењу ОО ДПС Херцег Нови.

2 COMMENTS

  1. E a da je gradu vratiti one hotele i dostojanstvo koje su DPS Perjanici oteli od Herceg-Novog bilo bi zanemarljivo dočekivanje i ispraćanje turista sa 50 metara puta koji se renovira. U tom slučaju ni turisti nebi gutali prašinu od kamena koju proizvodi mlin kamena u fiktivnom vlasništvu DPS tajkuna iz Novskog zaseoka.

  2. Vama se neko obraća,a ćutite bogavi,prošlost ste…kancelariju zatvorite nizašta Vam netreba nego pred izbore da obećate ovom narodu,da uzmete sto glasova…Al da uzmete glasove od vaših glasaca koje prevarite i zaboravite čim glasanje prodje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here