ДПС Херцег Нови: Бандијере на поклон

Из Општинског одбора ДПС упутили су саопштење у којем наводе да су Општини Херцег Нови поклонили комплет застава државе Црне Горе и застава града Херцег Новог. Саопштење преносимо у цјелости.

-Новогодишњи празници су вријеме даривања и исказивања добрих жеља за вријеме које је пред нама. Општински одбор ДПС Херецег Нови, у том духу, а и као аргумент конструктивне сарадње тренутне опозиције са тренутном власти у Херцег Новом, поклања Општини Херцег Нови комплет застава државе Црне Горе и застава града Херцег Новог.
Знајући да притиснути бременом одговорних задатака у вођењу града понекад забораве на законске обавезе истицања државних симбола, жеља нам је да их у том погледу дјелимично релаксирамо, како се то каже „политичким новоговором“, те да бар о заставама не морају бринути. Њихово је само да их поставе на за такве намјене предвиђена мјеста, а и у поступку постављања им можемо помоћи. Овај поклон је од срца, са најбољим жељама за напредак града, нашег заједничког, наведено је у саопштењу ОО ДПС ХН.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here