Донација НЛБ банке и Дневном центру Херцег Нови

Нвчану донацију НЛБ банке добио је и Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови, у износу од 3 000 еура.

Уз захвалност на донацији, директорица Дневног центра, Драгица Косић, истакла је задовољство што су запослени у НЛБ банци одлучили да ове године донације намијене уоправо дневним центрима и јавним установама у Црној Гори које се баве заштитом дјеце.

Захваљујући овој донацији крајем августа ће дјеца са родитељима и запосленима у Дневном центру боравити на кампу у Брезни.

-Оно што је наш Дневни центар одлучио и што сматрамо да је веома битно, јесте да овај новац који смо добили употребимо за вни кампоји ће се одржати 30. и 31. августа и 1. септембра у Етно селу “Монтенегро” у Брезни. Већ смо осмислили један мали програм, просто да будемо заједно са дјецом и са родитељима, да то буде наше заједничко дружење и зближавање у неким другим условима и уз ругачије активности, поручила је Косић.

Донацију је уручио директор Филијале НЛБ банке Херцег Нови Вук Рогановић, истакавши да настављају друштвено корисне активности, и већ праве план за даљу реализацију донација.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here