Доминација Ференцвароша у Требињу, Јадран немоћан

Ватерполисти Ференцвароша показали су у Требињу, зашто су главни фаворити ове сезоне за освајање Лиге шампиона. Мало која екипа у протекле двије сезоне је надвисила Јадран, како је то пошло за руком играчима Ференцвароша. Екипа из Мађарске је славила резултатом 17:10 (4:1, 5:4, 4:2, 4:3).

Данило Радовић и Матија Сладовић су по два пута затресли мрежу Шоме Вогела, а по једном су прецизни били Дмитриј Холод, Иван Нагајев, Матеј Чарај, Василије Радовић, Вучуровић и Вукићевић. Ђуровић је одбранио пет шутева, а Илија Радовић ниједан.

–  Честитке Ференцварошу на побједи. Вечерас су још једном показали да су одлична екипа. Била је ово прилика да се ови млади момци још једном опробају са екипом Ференцвароша. Надам се да ћемо извући поуке. Најбитније је да моји играчи виде како ово изгледа и да на наредним мечевима прикажемо бољу игру, рекао је Радановић након сусрета.

У побједничком тиму најбољи је био Вендел Чаба Вигвари са пет погодака, а Тивћанин који игра за Србију, Душан Мандић, уписао је два.

– Одлична атмосфера, сјајан амбијент. Одиграли смо одличну утакмицу вечерас. Све је добро функционисало. Циљ је јасан – завршница Лиге шампиона, али идемо корак по корак, рекао је након сусрета Душан Мандић, првотимац Ференцвароша.

Ференцварош је лидер групе Ц са максималних 12 бодова. У другом сусрету групе Ц Црвена звезда је у Београду савладала сплитски Јадран 12:11.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here