Додјела признања Еко амбасадора за 2023. годину

Агенција за заштиту животне средине додијелила је признања Еко Амбасадора за 2023. годину. Признања се додјељују појединцима који су се у текућој години истакли својим доприносом у промоцији еколошких вриједности и одрживих идеја.

Ове године, признања Еко Амбасадора додијељена су Вуку Саичићу, Ђулији Кадровић, Патрицији Побрић, Предрагу Томовићу, Данијелу Гарићу, Зенепи Лики, Дину Муламекићу, Младену Ивановићу, Драгани Шћепановић И Ивани Чогурић.

Њихове неуморне иницијативе и залагање обликовали су еколошки печат у 2023. години. Њихов рад није само обликовао приче о очувању природе, већ је и инспирисао заједницу да размишља о одрживости и бризи према околини.

Добитници су одабрани уз помоћ претходних Еко Амбасадора, који су били укључени у процес селекције. Ово признање има посебан значај јер га додјељују они који су већ препознати као лидери у промоцији еколошке одговорности.

Признање Еко Амбасадора представљају симбол преданости и инспирације у области очувања природе. Овогодишњи добитници су својим деловањем доказали да појединци могу имати значајан утицај на заштиту животне средине, те да је сваки корак ка одрживијој будућности важан.

Из Агенције добитницима се захваљују на посвећености и ентузијазму у борби за зелене идеје. Њихов допринос служи као подстицај свима да преузму одговорност према природи.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here