Додијељене дипломе на Факултету за менаџмент

На Факултету за менаџмент данас су додијељене димпломе студентима основних и постдипломских студија.

На свечаности директорица доцент др Ирена Петрушић честитала је студентима на успјеху и истакла да ће наставити да оснажују и развијају Факултет, а посебно јачати капацитете у областима којима се баве.

-На вашем будућем путу успјеха носите име нашег Факултета с поносом. И на нама је велика одговорност да слику о факултету представимо најбоље што можемо , а ми ћемо се са наше стране трудити да увијек будете поносни што сте управо завршили овај факултет.

Сви знамо колико је темељ важан, а ви темељ имате

Не заборавите остати добри људи За професионални успјех не бринем , само вјерујте уи себе онолико колико ми вјерујемо у вас. Данас сте урадили ако не највећу, онда сигурно једну од највећих ствари у својим животима до сада. Част ми је и задовољство што сам имала прилику сарађивати са вама током протеклих година, казала је Петрушић.

Свечаној додијели диплома присуствовао је и секретар за друштвене дјелатности и међународну сарадњу  Општине Херцег Нови Митар Kисјелица и казао да је поносан на студенте јер су привели крају још једно поглавље у академском усавршавању.

-Сада је у вашим рукама диплома и сада вам слиједи право усавршавање и рад, континуирано учење и образовање све више постаје начин живота савременог човјека. Будите свјесни увијек да је образовање најјача снага појединца и заједнице у цјелини и имају незамјенљиву улогу у развоју креативних потенцијала човјека, његовом односу ка себи , другоме и друштву. Они су основни покретачи развоја и напретка човјечанства  а сви ви као и остали који стичу знања на високошколским установама су снага будућности. Општина Херцег Нови је увијек подршка ученицима и студентима кроз различите програме, казао је Кисјелица.

Професор на Факултету Драган Кларић казао је студентима да је ово дан преокрета у њиховом животу.

-Ви сте сада испунили само једну етапу у вашем у образовању, али када сте је испунили пред вама се отворила друга етапа, а то је даље школовање и усавршавање. Донесите визионарску одлуку , као што сте донијели да упишете овај факултет. Донесите одлуку да и даље инвестирате у ваше знање јер то је сигурно добитна комбинација. Достојанствено од данас када сте постали академски грађани штитите своју диплому и своју професију, поручио је професор Кларић.

У име студената основних академских студија захвалио се Жарко Познановић и поручио колегама да не би требало да се зауставе већ наставе да изграђују образовање и каријеру.

-Уз знање, на овом Факултету највише сам поносан и на пријатељства која сам стекао, а која су се пренијела и на неке приватне планове. Захваљујем свим професорима, деканици и Студентској служби  који су нам били на располагању и свим колегама.

У име дипломираних студената, постдипломских студија Сандра Вуковић казала је да су нову годину почели  лијепим свечанмим догађајем.

Част ми је бити овдје и дијелити са вама овај радостан тренутак . Свима честитам на великом успјеху и кораку у нашим животима. Зављајем управи, професорима и менторима на несебичном дијељењу знања , подршци, инспирацији, мотивацији. Ово је велики и радосни тренутак у нашем животу и срећно свима, казала је Вуковић.

На данашњој свечаности је саопштено да ће на Факултету за менаџемент у сарадњи са Министарством просвјете, науке и иновација наредног мјесеца бити одржан Зимски камп енергетске ефикасности , одрживе градње и енергетског менаџмента у савладавању изазова савременог доба.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here