ДО СРЕДИНЕ АПРИЛА НОРМАЛИЗАЦИЈА САОБРАЋАЈА НА КРУЖНОМ ТОКУ

Регулација потока Немила у Мељинама одвија се планираном динамиком. До сада је урађен нови канал, а како наводе из Агенције за изградњу и развој града, која обавља надзор, за 15 дана биће нормализован и саобраћај јер ће бити завршени радови на магистрали.

Према ријечима директора Агенције за изградњу и развој Александра Ковачевића,  сва инфраструктура која је била проблематична на овој дионици биће ријешена.

-Стигли смо до половине магистрале. Урађен  је нови канал, јер је претходни имао проблем да повуче сву воду, па је током великих киша долазило  до плављења. Задовољни смо динамиком, казао је Ковачевић.

Због радова  у дијелу кружног тока саобраћај је успорен, али ће ускоро све бити враћено у првобитно стање, казао је Ковачевић:

-Надамо се да ћемо за око 15 дана завршити  дио који се односи на магистралу. Асфалтираћемо и саобраћај ће се несметано одвијати. Рок за завршетак комплетног посла је  три мјесеца и он ће бити испоштован. Молимо грађане да се још мало стрпе због овог начина одвијања саобраћаја, али то су радови захтијевали, казао је Ковачевић.  

Подсјећамо, извођач радова је компанија Брив Констракшен (Briv Construction), а вриједност је око 200 хиљада еура. Радове финансира Управа јавних радова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here