ДО ПОНЕДЕЉКА ОТВОРЕН ТРЕЋИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ЗАКУП ТЕЗГИ И ПРОСТОРА НА ПИЈАЦИ

До понедељка, 15. фебруара могу се достављати понуде на трећи јавни позив за закуп пословних простора и тезги на градској пијаци у Херцег Новом.

У понуди су четири пословна простора за продају прехрамбених производа чија почетна цијена износи 110 еура без ПДВа, један пословни простор за обављање занатских дјелатности, за који је почетна цијена 55 еура такође без урачунатог  ПДВа. Још увијек нису закупљене све тезге на великој и малој пијаци, расхладне кабине за продају млијечних производа и расхладни столови у рибарници, па ће и за њих бити изабран најбољи понуђач на јавном надметању које ће бити одржано 15. фебруара са почетком у 12 сати. Пријаве се могу подносити до 10 сати истог дана.

Почетна цијена тезге Т05 на великој пијаци је 42,74 еура, за двије тезге за продају воћа и поврћа на малој пијаци Т27 и Т30 почетна цијена је 29,92, док су за двије тезге предвиђене за продају цвијећа и расада Ц02 и Ц04 почетне цијене 42,74 еура. За четири расхладне кабине за продају млијечних производа почетна цијена је 131 еуро, а за два расхладна стола у рибарници 24,64 еура.

Продајна мјеста се издају на одређено вријеме до 31.12.2021. након чега се уговор може обновити.

Градска пијаца реконструисана је прошле године а радови који су трајали скоро мјесец подразумијевали су комплетну адаптацију и прилагођавање свим условима по систему ХАЦЦП стандарда. Пијацом газдује локално предузеће Комунално стамбено.

Саниране су водоводна и канализациона мрежа, електро инсталације и атмосферска канализација, уређене су фасаде у зони приземља, постављена нова опрема и урађена реорганизација простора. Старе и дотрајале тезге замијењене су новим, једнообразним брендираним штандовима који су наткривени и постављена је расвјета. Преуређени су простори за продају млијечних производа и занатске дјелатности, као и санитарни чвор. Овој фази адаптације претходило је уређење рибарнице, која сада има нове инсталације, опрему, расхладне коморе, витрине и биодробилицу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here